Welkom bij Quick

Quick, da’s de smaak van alle Belgen. We vinden ‘t allemaal zó lekker om er te eten. En weet je? ‘t Is er even lekker om te werken! Bij Quick leer je niet alleen heerlijke Belgische burgers maken met lokale ingrediënten. Je leert ook meedraaien in ons superefficiënte systeem, verantwoordelijkheid opnemen, in team samenwerken en presteren. Zet je in als crew member en zet binnenkort de functie van shift leader, assistant manager of manager op je CV. Klaar om je tanden in een job bij Quick te zetten?

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

student

Een studentenjob bij Quick, dat is leren werken in een reuzeteam en je cool bewaren wanneer het snel gaat. Een portie humor en positiviteit? Daar pik jij graag een frietje van mee! Welk pad je later ook inslaat, met deze skills heb je zeker een streepje voor.  

crew member

Crew members hebben een reuzehart voor klant, kassa én keuken. Ze zijn de bewaarders van ons bestbewaarde geheim: het unieke Giant recept. Echte teamspelers die de smaak van Quick helemaal te pakken hebben.  

shift leader

Een shift lead je met verstand. Maar vooral met reuzeveel goesting! Onze shift leaders aarzelen nooit om zelf de handen uit de mouwen te steken. Met zo’n 20 members onder hun hoede, trekken ze Quick operationeel vooruit.  

assistant manager

Een assistent-manager is de belangrijke schakel tussen onze crew leaders en managers. Een baan vol afwisseling en misschien wel je eerste leiderschapsrol. Ontdek wat voor leider je bent in ons reuzeteam en solliciteer als assistant manager! 

restaurant manager

Baas in eigen Quick? Dat zijn onze Quick managers. Geboren leiders met een commercieel talent voor administratie en financiën. Zeldzame parels die sterk met mensen zijn, én met cijfers! Ze inspireren, motiveren en activeren. En houden onze Quicks altijd op het rechte spoor. 

work @HQ

Ons hoofdkantoor staat nooit stil. Word jij de drijvende kracht achter ons volwaardig Quick verhaal? Sales, inkoop, marketing of accounting. Achter de schermen van ons Belgisch icoon staat de motor nooit stil. Ontdek hier de verschillende openstaande vacatures op ons HQ!  

reuzeflexibel

Wil je enkele uren per week bijverdienen? Wil je doorgroeien van crew member met ambitie naar shift leader? Of heb je de goesting te pakken om manager te worden in een Quick-restaurant? Waar je ook van droomt, werk op een lekker flexibel schema. 

reuzeflexibel

reuzetalenten

Een heerlijk menu op je plateau in enkele minuten: voor veel mensen is ‘t evident, maar wij weten wel beter. Je werkt hard, leert bij, groeit snel en maakt plezier. Je leert jezelf kennen en ontwikkelt je talenten.

reuzetalenten

reuzecarrière

Quick is een ijzersterke naam in België, en daar pik jij je frietje van mee. Je krijgt werkzekerheid, uiteraard, maar vooral een reuzemenu aan kansen! Diploma of niet: wie met de juiste drive aan de drive – of ergens anders – start, kan het ver schoppen.

reuzecarrière

reuzeteam

In elke hamburger proef je plezier. Ons werkplezier. Drukte pakken wij aan met positiviteit en humor. We houden van de adrenaline van een goeie rush. We staan er voor elkaar, springen bij, zien werk en zijn lekker gedreven. De tijd vliegt voorbij en achteraf vieren we onze teamprestatie.

reuzeteam

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?